⚠️ Výhodné sety 5+2 opět naskladněny

Letní novinky od Northmana

Možná jste si všimli, že se na naše stránky připletly dosud nevídané kousky. Hádáte správně, v Bruntále neleníme ani přes léto a vymýšlíme novinky, které potěší vás a především vaše chodidla. Nejmodernější pletací technologie spojujeme s bezmála 30 léty zkušeností s pletením ponožek. Na naše nové modely jsme pořádně hrdí a věříme, že si je zamiluje každý, kdo touží po maximálním komfortu a opoře nohou. Pojďte si je prohlédnout.

image003

PROLOQ

Čím také začít jiným. Ponožky Proloq potěší především cyklisty, ale i další vytrvalostní sportovce. Díky odlehčené konstrukci se v nich budete cítit skvěle při každém šlápnutí do pedálů. 

Ponožky dokonale přilnou k chodidlu, čímž se snižuje prostor pro nevyžádané tření mezi nohou a ponožkou, a tím zabraňují vzniku puchýřů a pálivých oděrek. Speciální čtyřkanálkové polyesterové vlákno Coolmax také urychluje odvod vlhkosti od pokožky. Navíc vám v letním horku zchladí chodidla a v zimě je naopak zahřeje.

 

 

image001

 

 ETAPE

Další z novinek byste mohli využít i na věhlasném Tour de France. Ponožky Etape jsou určené všem cyklistům. Odlehčená konstrukce s bezešvou špicí zajišťuje maximální pohodlí a prodyšnost. Etape navíc disponují speciálním měkčením na chodidle, které je navržené přímo pro SPD pedály. 

Textilie s polypropylenovými vlákny odvádí vlhkost od vašich nohou, takže se v SPDčkách nebudete cítit jako v kaluži. Polypropylen vás také ochrání před bakteriemi a plísní, aby vám kilometry na tachometru nepřestaly naskakovat.

 

 

 

3_1

image005

RIDER

Do třetice cyklistických speciálů patří i náš základní model Rider. Tyto ponožky jsou určeny pro každodenní cyklistiku ať už v terénu, nebo ve městě. Jsou odolné a díky bavlněným vláknům v oblasti chodidla také pohodlné. Elastan a stahovací pásek přes nárt zajistí, že vám ponožky budou na noze pěkně držet. Pokud jezdíte na kole například do práce je Rider tou správnou volbou. A abyste jich neměli málo, máme je rovnou ve výhodném balení po třech.

 

 

image006

ODIN

Touto vlněnou ponožkou by nepohrdl ani sám vládce severských bohů. Odin jsou ponožky vhodné do města i do kanceláře. Merino vlna, ze které jsou upletené, má termoregulační schopnost, je prodyšná a umí pohlcovat pot, takže v ní budou vaše nohy v pohodlí a suchu po celý den. Elegantní modely Odin pro vás máme ve třech tmavých odstínech.

 

 

 

image002

SKAGEN

Ponožky Skagen jsou ideálním parťákem pro perné dny. Model z řady Urban, který doplní váš outfit do práce, na piknik nebo večírek. Díky tenké merino vlně s termoregulační schopností, jsou ponožky prodyšné, umí pohlcovat pot a působí antibakteriálně. Přinášíme vám je v pěti elegantních odstínech. 

 

 

 

 

 

1_1

 

image008

FRODE

Toužíte po chůzi jako v bavlnce? Tyto ponožky vám ji zajistí. Ultralehký model Frode je určený pro sportovní aktivity i pro běžné každodenní nošení v teplých letních dnech. Elastická podpora nártu a kotníku spolu s měkčením v celé oblasti chodidla vám zajistí komfort v práci i při sportu. Využijete je do běžeckých bot, na tenis nebo třeba do kolečkových bruslí. Prostě všude tam, kde potřebujete, aby vaše nohy dýchaly a zároveň byly chráněny od oděrek. Zvýhodněný balíček obsahuje tři páry těchto ponožek.

 

 

 

image007

BJORN a EVY

Model Evy a Bjorn jsou takovými menšími sourozenci modelu Frode. Ultralehké kotníkové (BJORN) a podkotníkové (EVY) ponožky jsou ideální pro každého, kdo chce v letních dnech ochránit svá chodidla v plátěných či jiných teniskách. Tyto ponožky využijete při každodenním nošení, zvládnou ale i sportovní zátěž. Díky větracím panelům v těle ponožek budou vaše nohy dýchat a vyhnete se nepříjemnému pocení. Modely EVY a BJORN najdete nyní v praktických balíčcích 4+1 pár zdarma.

 

 

Kromě těchto novinek jsme pro vás připravili i další výhodné sety z našich populárních modelů SVAROG a ASPIN. Všechny novinky a výhodné sety také nově najdete v kategoriích v menu.