⚠️ Výhodné sety 5+2 opět naskladněny

Sportovní ponožky

Sportovní ponožky jsou jedním ze základních kamenů vybavení každého sportovce. Udržet nohy v pohodlí během výkonu není jen tak, a proto je dobré vybrat si ponožky určené přímo na sport. Naše řada Urban je sice také z kvalitních materiálů, je ale vhodná hlavně na běžné nošení do práce nebo na volný čas. Ponožky z řady Active naproti tomu vyvíjíme na míru všem, kteří milují pohyb. Podívejte se na nejoblíbenější modely, které by měl mít v šuplíku každý sportovec.

1487ASPIN

Aspiny jsou naším černým koněm pro vytrvalostní sportovce, kteří se touží cítit v ponožce stabilně po celou dobu výkonu. Jsou lehké, vzdušné a obsahují speciální příze, které zachovávají nohy v suchu a pohodlí. Pro běžce cyklisty a další vytrvalce je také důležité, že jsou extrémně elastické a dokonale přilnou, čímž se snižuje prostor pro nevyžádáné tření mezi nohou a ponožkou a tedy i vznik puchýřů. A protože jedny nikdy nestačí, máme je i ve výhodném trojbalení.

 

1499-3SVAROG

Svarog jsou velmi pohodlné, středně vysoké turistické ponožky pro treky v náročnějším terénu nebo pochoďáky. Díky vysokému obsahu merino vlny dokáží udržovat vaše chodidla v příjemné teplotě v závislosti na podmínkách a zátěži. Merino vlna společně s polyamidovými vlákny odvádí vlhkost a chrání vaše nohy před bakteriemi i nepříjemnými oděrkami. S těmito ponožkami bude vaše cesta na vrchol zase o něco bezpečnější. Pro dovolené v horách i zimní procházky je máme také ve výhodném balení 4+1.

 

2_2

 

1244VELES MERINO

Sportovní ponožky do pořádné psoty. Když se venku honí mraky nebo je zima a vlezlo a vy se i tak překonáte a vyrazíte sportovat, je čas vytáhnou tento model. Ponožky jsou vyrobené z teplé a zároveň prodyšné merino vlny, která má perfektní schopnost  termoregulace. Vaše svaly ochrání před prochladnutím a zároveň odvede přebytečnou vlhkost. Vhodné jsou pro všechny typy sportů v chladném počasí. Elegantní design vám navíc dovolí vzít si je klidně i k běžnému oblečení.

 

mixcomEDICE COMPRES

Široce zastoupená edice kompresních ponožek nabízí jak lehčí kotníkové ponožky (COMPRESS ELITE LOW), tak podkolenky (COMPRESS ELITE HIGH, COMPRESS PROFESSIONAL, COMPRESS HIGH 21) nebo návleky (COMPRESS 21). Tyto modely využije každý sportovec. Svaly v našem těle potřebují pro svůj chod energii ve formě kyslíku. Ten je do nich přenášen krví a čím lepší je její oběh v tepnách a žílách, tím snáze se do svalů dostává okysličená krev a odchází zase odkysličená. Tlak, který vytvářejí kompresní ponožky, aktivuje svalstvo, a tím tento proces pozitivně ovlivňuje při výkonu i po něm. Ponožky Compress jsou specifické svojí stabilitou a přilnavostí, díky které vám během sportování nesjíždí z nohou, ale přitom netlačí a nestahují. Díky iontům stříbra brání vzniku zápachu a bakterií. Kompresní edice Elite vytváří největší tlak v oblasti chodidla a kotníku a potěší měkčením v oblasti chodidla. Kompresky patří mezi naše nejoblíbenější sportovní ponožky.

 

3_1

 

1505FRODE 3-PACK

Náš Ultralehký model Frode je určený pro sportovní aktivity i pro běžné každodenní nošení v teplých letních dnech. Toužíte po chůzi jako v bavlnce? Tyto ponožky vám ji zajistí. Elastická podpora nártu a kotníku spolu s měkčením v celé oblasti chodidla je výhrou pro každého sportovce. Využijete je do běžeckých bot, na tenis nebo třeba do kolečkových bruslí. Prostě všude tam, kde potřebujete, aby vaše nohy dýchaly a zároveň byly chráněny od oděrek. Zvýhodněný balíček obsahuje tři páry těchto ponožek.

 

3BJORN A EVY

Model Evy a Bjorn jsou takovými menšími sourozenci modelu Frode. Ultralehké kotníkové (BJORN) a podkotníkové (EVY) ponožky jsou ideální pro každého, kdo chce v letních dnech ochránit svá chodidla v plátěných či jiných teniskách. Tyto ponožky využijete při každodenním nošení, zvládnou ale i sportovní zátěž. Díky větracím panelům v těle ponožek budou vaše nohy dýchat a vyhnete se nepříjemnému pocení. Modely EVY a BJORN najdete nyní v praktických balíčcích 4+1 pár zdarma.

 

 

Naše sportovní ponožky pleteme s ohledem na potřeby profesionálních i amatérských sportovců, a to více než 30 let. Obsahují mnoho prvků, které chrání chodidla a pomáhají vám na každém kroku k vytouženému cíli.