⚠️ Výhodné sety 5+2 opět naskladněny

Lyžařské ponožky

Ochlazuje se, u nás v Jeseníkách padá první sníh a myšlenky na zimní sportovní radovánky jsou čím dál intenzivnější. Období kdy budete brázdit svahy, skákat do prašanu i stoupat k vrcholkům, ať už na sněžnicích, skialpech nebo v lanovce se nezadržitelně blíží. 100% české zimní lyžařské podkolenky Northman z řady Active se postarají o pohodlí vašich nohou během celé sezóny ať už míříte na Červenohorské sedlo, na Dachstein nebo do Aspenu. Prohlédněte si naše modely ponožek pro lyžaře, snowboarďáky a další milovníky zimních sportů.


659SNOW BASIC

Ponožky Snow Basic jsou základním vybavením každého lyžaře. Model jako stvořený pro lyžáky udrží vaše nohy v teple a pohodlí. Bavlněné ponožky s příměsí polyamidu a elastanu jsou příjemné na dotek, odolné vůči pocení a vhodné pro alergiky. Froté měkčení v celém těle ponožky chrání hohy před otlaky a puchýři po celý den na svahu.

 

 

 

_DSC4188

 

22COMPRESS MERINO 21 a SKI COMPRESS MERINO 21

Zimní modely z edice kompresních ponožek. Svaly v našem těle potřebují pro svůj chod energii ve formě kyslíku. Ten je do nich přenášen krví a čím lepší je její oběh v tepnách a žílách, tím snáze se do svalů dostává okysličená krev a odchází zase odkysličená. Tlak, který vytvářejí kompresní ponožky, aktivuje svalstvo, a tím tento proces pozitivně ovlivňuje při výkonu i po něm. 

Ponožky Compress Merino 21 jsou navrženy tak, aby odolaly i tomu nejextrémnějšímu prostředí. Vhodné jsou tak pro širokou škálu zimních sportů, včetně běhu a cyklistiky. Model Ski Compress Merino 21 je upleten s ohledem na potřeby lyžařů, snowboardistů a jiných sportovců, kteří brázdí svahy, i proto má zesílené zóny chránící holeně, nárty a kotníky. Merino vlna ponožkám dodává potřebné termoizolačních vlastnosti, takže i v chladném zimním počasí bude vaše noho v teple. Jako bonus má tato vlna přirozeně antibakteriální účinky, čímž chrání vaše nohy před plísní a bakteriemi.

 

674_s-sst-80-sSNOW SKIING

Podkolenky pro lyžaře pletené nejmodernější technologií. Kombinace materiálů, kde převažuje duté vlákno Coolmax All Season poskytne vašim nohám teplo, když je vám zima a ochlazení, když je vám horko. Ponožky jsou určeny převážně pro lyžařské aktivity, což podporují také měkčené zóny, které jsou navrženy pro co největší komfort v lyžařské obuvi. Zesílená ochrana holení chrání nohy při náročných sjezdech. Přidaná merino vlna pak ochrání vaše nohy od plísní a bakterií.

 

 

 

_DSC4370-2

 

650SNOW SPIDER

Všestranné funkční podkolenky udrží díky kombinaci vláken Coolmax All Season a Merino vlny vaše nohy v teple a zajistí ochlazování a odpařování vlhkosti při zátěži. Lem ponožky je pletený tak, aby ponožka dobře držela na noze, ale zároveň vás neškrtila.

Vyberte si ty pravé lyžařské ponožky, aby vás nohy donesli až k zaslouženému aprés-ski.