⚠️ Výhodné sety 5+2 opět naskladněny

Seznamte se s novinkou Run Merino Pro - ponožkami pro profesionální běžce

Běháte a jste neustále na lovu vybavení, které posune váš výkon na další úroveň? Pak vás potěšíme našimi novými modely: ponožkami Run Merino Pro Low a Run Merino Pro Mid. Zjistěte o nich více!

O ponožkách Run Merino Pro

30 . Přesně tolik let zkušeností s výrobou kvalitních českých ponožek jsme promítli do návrhu, vývoje a výroby našich nových modelů. Výsledkem je spolehlivé duo běžeckých ponožek Run Merino Pro Low a Mid. Oba typy jsou speciálně navržené tak, aby splňovaly náročné požadavky a potřeby vrcholových běžců i všech, kteří se profesionálům teprve přibližují.


Pro nohy jako v merinu

Bavlnce odzvonilo. Oba typy Run Merino Pro jsou vyrobeny z extra tenké merino vlny té nejvyšší kvality. Merino vlna má termoregulační schopnost, je prodyšná, pohlcuje pot, je hypoalergenní a navíc má antibakteriální účinky, takže nezapáchá. V namáhaných místech jsme vlnu doplnili italským polyamidovým vláknem, které zaručuje vysokou pevnost a odolnost vůči oděru i rychlé schnutí.

Ponožky budou jako vaše druhá kůže: díky lehkosti merina je na noze téměř neucítíte –⁠ a polyamid s elastanem se postarají o to, aby vám Run Merino Pro dokonale sedly a vydržely.

Pokud chcete poradit, jak pečovat o oblečení z merino vlny, přečtěte si náš článek. 


Pata, špička, běžíme

Aby vám naše ponožky padly ještě lépe, všechny měkčené a zesílené zóny jsme anatomicky vytvarovali na pravé a levé chodidlo. To samé platí i pro špice, které jsou navíc uzavřené bezešvou technologií, aby nedocházelo k nepříjemným otlakům.

Do nártové části ponožky jsme přidali stahovací pásek, který se postará o to, aby vám ponožka přilnula k noze a neutíkala, kam nemá. Kromě pásku najdete v nártu i odvětrávací panely, které ihned odvedou pryč vlhkost.

Pár čísel na závěr…

Oba typy Run Merino Pro nabízíme v 6 barevných provedeních a ve 4 velikostech:

 

  • S (36–38),
  • M (39–41),
  • L (42–44),
  • XL (45–47).

 

Ponožky jsou vyrobené v ČR a u vás doma tak můžou být už za několik dní. Jak Run Merino Pro Low, tak Run Merino Pro Mid nyní pořídíte v našem e-shopu za 359 Kč.

Nezaujaly vás tyto výrobky, a jste raději na vyšší ponožky? Alternativu najdete v běžeckých kompresních podkolenkách! Přečtěte si také, jak prát nejen tyto merino ponožky.

Už víte, kam v nových běžeckých ponožkách vyrazíte? Pokud budete svůj výkon dokumentovat na sociálních sítích, budeme rádi za označení nebo zprávu. Najdete nás na Instagramu a na Facebooku. Tak ať to běží!