⚠️ Výhodné sety 5+2 opět naskladněny

Probuďte v sobě Northmana

Ponožky jsou důležitým doplňkem oblečení, a základem pocitu komfortu a 100% pohodlí. I malá dírka na ponožce může vyvolat celodenní nepříjemnost. To v Northmanovi víme, a podle toho naše ponožky pleteme. Precizně, z kvalitních materiálů a do každodenních i nečekaných situací.

Pohodlně každý den

Zatímco zapálené sportovce zajímá technologie a materiály, ponožky pro každodenní nošení zase vyžadují 100% pohodlí a dnes i stylový vzhled. Proto v naší nabídce najdete dvě hlavní kolekce - Urban a Active, které mají za úkol být oporou za každé situace, ať už v zátěži či při každodenním nošení. O to se starají ty nejkvalitnější materiály, na které si nepřijde žádná alergie a promyšlená technologie pletení, která má za sebou více než 20 let zkušeností a inovací. 

 

2_1

 

Neotřelý design

Při výrobě se soustředíme hlavně na kvalitu, ale také na to, aby materiály a jejich účel nezatlačily do pozadí celkový vzhled a design. U návrhů se inspirujeme rozmanitostí přírody a světa, což platí zejména pro kolekci Urban ponožek vhodných právě pro každodenní běžné příležitosti. Využité vzory jsou různorodé. Na výběr jsou jak elegantnější a jednodušší, například s proužky, tak výraznější a třeba i s trochu bláznivými vzory, které zaujmou opravdu na první pohled. Každý vzor je však originál, který jinde nenajdete.

 

3_1

Nebát se vyhrnout nohavice

Nikdy nevíte, kdy se budete moct barevnými ponožkami pochlubit. Ať už vás čeká procházka parkem, outdoorový výšlap, maratonový běh nebo návštěva rodičů či pivo s kamarády, je třeba mít pořádnou oporu v nohou. A nebo si jen vyhrňte nohavice a ukažte světu, že jdete s Northmanem a s jeho hodnotami. Že máte v srdci svobodu a zápal, chuť postavit se překážkám a nutnost nejít s davem. A taky, že kvalita a preciznost je základem i u těch nejmenších doplňků oblečení. 

 

1_1