⚠️ Výhodné sety 5+2 opět naskladněny

Edice cyklistických ponožek

Pro každého jezdce se najdou ideální ponožky – a nemusí být jen jedny. V nabídce z řady Active je hned několik typů poctivých cyklistických ponožek, ze kterých se dá vybírat podle všech možných požadavků. Funkční zóny zajišťují ty správné vlastnosti pro pohodlnou jízdu, ale taky neokoukaný design.

Multisport

Všeříkající název ponožek napovídá, že jsou vhodné pro různé sportovní aktivity. Jsou lehké, dělané pro každodenní pohyb a obsahují speciální příze, které zachovávají nohy v suchu a pohodlí. V létě jsou ale rozhodně lepší ultralehké kotníkové ponožky, které vás neomezují v pohybu a dodávají pocit lehkosti.

Aspin

Tyhle cyklistické ponožky se vyrábějí ve standardní výšce do půlky lýtek. Jsou extrémně elastické a přilnavé. Odlehčená konstrukce pomáhá zlepšit výkon a zvyšuje komfort. Navíc skvěle odvádí pot, takže pokud neprojedete potokem, tak vás čvachtající boty trápit nebudou.

 

1

Bonette 

Speciální odlehčená konstrukce ponožek z edice Bonette vám na kole zajistí maximální pohodlí. Jejich hlavní předností je odstupňovaná komprese, která podpoří váš krevní oběh a regeneraci svalů po námaze. A i když jsou navržené zejména pro cyklistiku, zvládnete s nimi i další sportovní aktivity. Oblíbený model Bonette Split se vyznačuje originálním „rozpůleným“ designem. 

Veles Merino

Ponožky do každého počasí. Když se venku honí mraky a nevíte, jestli vůbec šlápnout do pedálů, jsou nejlepší ponožky vyrobené z teplé a prodyšné merino vlny. Díky perfektní termoregulaci a odvádění vlhkosti ochrání vaše svaly před prochladnutím a před pocitem, že vám někdo nohy zalil betonem. 

 

3

Compress

Široce zastoupená edice kompresních ponožek nabízí jak lehčí kotníkové ponožky, tak podkolenky. Technologie odstupňované komprese podporuje cirkulaci krve a regeneraci svalů při výkonu i po něm. Ponožky Compress jsou specifické svojí stabilitou a přilnavostí, díky které se ani nehnou a nesjedou z nohy, ale přitom zachová vaše pohodlí při ostré jízdě. Díky iontům stříbra brání vzniku zápachu a bakterií. Kompresní edice Elite vytváří největší tlak v oblasti chodidla a kotníku a potěší měkčením v oblasti chodidla.

Novinkou je série různě vysokých ponožek s označením 21, u kterých byla kompresní technologie ještě zdokonalena. Z modelu podkolenek pak vyšly komfortní a univerzální návleky Compress 21

Tak šlápněte do pedálů s Northmanem, přehoďte na vyšší rychlost a nebojte se překonávat vlastní rekordy.

 

2