⚠️ Výhodné sety 5+2 opět naskladněny

Na kolo s Northmanem

Jaro už definitivně ohlásilo svůj příchod a dny se stále prodlužují. Sice nás ještě může zaskočit někdy zlomyslné aprílové počasí, ale podmínky pro outdoorové sporty jsou čím dál příznivější. Ať už chcete běhat, vyrážet na pěší túry, nebo provětrat jízdní kolo, nezapomeňte na řádné vybavení.

Jak se na cyklistickou sezonu připravit?

Po zimě je potřeba udělat malou inventuru, což pro cyklistiku platí dvojnásobně. Zatímco běžec si kromě kvalitních bot a oblečení nemusí pořizovat žádné speciální vybavení, na kole je to složitější. Každý by měl před první jízdou bicykl zkontrolovat a očistit. Brzdy, řetěz, kola. Pokud si sami nejste jistí, nechte kolo v servisu a pořiďte si alespoň novou lahev na pití a najděte své oblíbené brýle. Mnoho lidí však zapomíná na pohodlí nohou a jeho vliv na celkový výkon. A tak nezbývá než udělat jediné - vyměnit každodenní ponožky za prvotřídní komfort a být plně připraven na své sportovní výkony. Třeba s našimi ponožkami Active

_DSC7677

Ověřená technologie

Pokud rádi vyrážíte na cyklovýlety hned zrána, může být stále chladno, zatímco odpoledne teplota vystoupá klidně o více než 15 °C. Na podobné výkyvy jsou sportovní a funkční ponožky z řady Northman Active přizpůsobené:

  • Zahřejí, ale pomocí hydrofobních vláken při pohybu zároveň odvádějí přebytečnou vlhkost,
  • jsou hypoalergenní a mají antibakteriální účinky, které zabraňují zápachu.

V letních měsících pravděpodobně upřednostníte prodyšné a lehčí ponožky, které udrží nohy v suchu. Dalším faktorem, podle kterého si můžete ponožky vybrat, je komprese. Stupňovaná komprese aktivuje svalstvo a napomáhá lepšímu výkonu a prokrvení i regeneraci svalové hmoty. Nejvyspělejší materiály a poctivá výroba kompletně v České republice zajišťují 100% komfort a zlepšují váš výkon.

_DSC3212

Pojďte do toho s námi

Cyklistika je, co se týče zátěže na svaly a klouby, všeobecně přívětivá a prospěšná. Ze širokého sortimentu značky Northman si mohou vybrat jak začátečníci, tak zkušení bikeři i žiletkáři. Nakonec vždy záleží jen na vás a na tom, jaké ponožky či návleky odpovídají vašim potřebám. A pokud vám z toho stále běží hlava kolem, nebojte se zeptat - od toho tu jsme.