⚠️ Výhodné sety 5+2 opět naskladněny

Stavíme to na ponožkách, protože jsou nejdůležitější část oblečení. Proč?

_dsc4530-1v_optimized

Bavíme-li se o pěkném oblečení, napadne nás spousta věcí. Od nových šatů, sukně či obleku, po zajímavou košili a triko s hezkým motivem. Jen málokdy přijde řeč na ponožky. Tedy pokud nejste jejich fanda a nemáte třeba sbírku netradičních ponožek.

Ponožky tedy často hrají roli takového apendixu v celém tom organismu našeho outfitu. Při hlubším zamyšlení však zjistíme, že ponožky jsou významnou součástí našeho oblečení. My v Northmanovi máme dokonce zato, že tou nejdůležitější. Co nás k takovému přesvědčení vede vám shrneme v následujících třinácti bodech.

Třináct důvodů proč to stavíme na ponožkách 

  1. Jakmile přijde zima, je čas na prošívané bundy, zateplené kalhoty, čepice a rukavice. Co se stane, když si doma zapomenete třeba rukavice? Nic moc. Maximálně vám bude trochu zima, tak si ruce dáte do kapes. Zkuste si ale nevzít ponožky! Nezachrání vás ani bunda do -20° C. Budete mrznout a pravděpodobně i onemocníte.
  2. Pokud jste někdy zkoušeli chodit bosí bez bot po nějakém hrubém povrchu, bylo to po pár krocích hodně nepříjemné. Puchýře na sebe nenechaly dlouho čekat. Stejných puchýřů se ale dočkáte i v kvalitních botách, pokud si do nich nevezmete ponožky. Možná to bude jen déle trvat, ale bez ponožek se noha v botě cítí nepohodlně.
  3. Doporučuje se věnovat pozornost nejprve důležitým věcem, a pak až těm podružným. Pokud tedy potřebujeme dvě věci, ale můžeme si dovolit koupit jen jednu z nich, bude to asi ta důležitější. A tady si dovolíme odhadnout, že když se podíváte do šatníku, bude v něm největší počet ponožek. To, že má každý doma asi bambilion ponožek přirozeně ukazuje, jak významnou roli v oblékání hrají.
  4. Santa Klaus má stejný názor – kam jinam než do ponožek, by dával dárky hodným dětem? A uhlí těm zlobivým?
  5. Váš pes ponožky také miluje. Málokdy vám ukradne a zahrabe kalhoty stejně tak, jak to dělá s vaší ponožkou.
  6. A i když svého psa milujete jako člena rodiny, ponožky jsou pro vás ještě důležitější. Takže mu za tu zahrabanou ponožku vždy vynadáte. Ta ponožka je prostě VAŠE!
  7. Ještě k těm psům – on vás miluje taky. Poté, co mu vynadáte se cítí provinile a vypadá to, že slibuje, že už to neudělá. Ale on to samozřejmě udělá znovu. Proč? Ponožky jsou prostě nej!
  8. Když už se někdo chystá ke zločinu, musí mít opravdu pádný motiv. Jak často se ale stalo, že vám prostě zmizely ponožky a našli jste je na noze svého spokojeného potomka? A buďme poctiví: kolikrát jste do cizího šuplíku sáhli pro ponožky vy? Udělali jste to třeba s kalhotami nebo podprsenkou? Asi ne. Prostě ať už koupíte ponožek, kolik chcete, je to vždy o několik párů méně, než je zapotřebí.
  9. Když už si šatní mol vybírá něco k snědku, upřednostňuje ponožky. Jak jinak si vyložit skutečnost, že se ve skříni nachází tolik ponožek s dírou na palci?
  10. Ponožky jsou oblíbeným pokrmem i u praček všech značek. Nikdo neví, co přesně se v pračce děje, že do ní jdou ponožky v páru, ale vždy se jedna ztratí. Pračka je prostě žere. Kalhoty, svetry, košile – nic z toho jí nechutná. Jen ponožky.
  11. Ponožky jsou i hodně univerzální kus oblečení. Když třeba nemáte rukavice, je nejsnazší navléknout si na ruce teplou ponožku. Krásně zahřeje. Opačně to ale nejde – zkuste si na nohu navléct rukavici a obout se. Asi se to nepovede.
  12. Co tak uděláte, když je vám v posteli večer zima? Budete spát v bundě či čepici? To by byl extrém. Ale stačí nazout chlupatou ponožku a hned je teplíčko.
  13. O důležitosti ponožek ale nejvýmluvněji hovoří fakt, že prodejci na tržnicích je v poslední době začali celkem zdražovat.

Ano, dnešní článek byl trochu humorný, ale humor k životu patří. Ať už mají ponožku ve vašem oblékání jakékoli místo, na našem e-shopu si můžete vybrat vždy kvalitní ponožky na sport i do města.