⚠️ Výhodné sety 5+2 opět naskladněny

10 důvodů, proč jsou ponožky dobrým vánočním dárkem

vanocni-ponozkyv_optimized

V dobách našeho dětství jsme se během Vánoc těšili hlavně na dárky. S věkem se to trochu mění a víc se těšíme na klid bez pracovních povinností, že uvidíme po roce příbuzné a přátele anebo budeme mít více času na chvíle s rodinou. Ale dárky dostáváme pořád rádi. Jsou ale ponožky dobrý dárek na Vánoce?

Jako děti jsme snad ponožky jako vánoční dárek dostali všichni. A možná jste se tím cítili trochu podvedení.  Ponožky přeci normálně potřebujeme, takže co je to za dárek? Ale i v tom se doba mění. A jestli bychom dnes odpovídali na otázku, zda jsou ponožky dobrým vánočním dárkem, byli bychom mezi prvními, kdo vás ujistí, že JSOU.

Ve skutečnosti jsme našli 10 dobrých důvodů, proč jsou ponožky dokonalým vánočním dárkem a každý by je rád našel pod stromečkem. Posuďte sami:

1. Ponožky jsou teplé

V tomto ročním období, kdy teploty klesají pod nulu, potřebuje každý teplé ponožky, aby si udržel prsty na nohou v teple. V chladném dni není nic lepšího než pohodlné teplé ponožky. A i když je zrovna mírná zima, je pořád fajn mít možnost sáhnout po zcela novém páru ponožek.

2. Ponožky jsou pohodlné

Každý pár ponožek od Northmana je vyroben ze značkových, funkčních materiálů, které zaručují dlouhodobou trvanlivost. Jsou silné, ale přesto měkké a útulné. Jednoduše řečeno, jsou to nejpohodlnější ponožky, jaké jste kdy oblékli na nohy.

3. Ponožky jsou odolné

Naše ponožky obsahují vysoce kvalitní příze, které Vám společně s funkčním řešením konstrukce výrobků zaručí komfort a pohodlí kamkoli se vydáte, což znamená, že snadno přežijí každodenní nošení a nebudou mít otravné díry. Ne každý pár ponožek je vyroben tak, aby vydržel déle než pár týdnů, ale ten náš určitě je. Budete je nosit po mnoho let.

4. Ponožky jsou praktické

Každý nosí ponožky. Každý potřebuje ponožky. Každý by tedy měl mít na Vánoce pár ponožek v dárkovém balení. Předpokládáme, že ponožky nebudou jediným dárkem pod stromečkem, takže jejich praktičnost bude vyvážena nějakým jiným, naprosto nepraktickým zato pěkným a osobním dárkem.

5. Ponožky jsou cenově dostupné

Váš vánoční dárek může udělat dobrý dojem bez vybrání celého bankovního účtu. Zajisté budete chtít darovat i více než jen jeden dárek, takže levné ponožky jsou vítaným doplněním jinak dražších dárků.

6. Probírání ponožek je zábavné

Když se ráno oblékáme a vybereme si ponožky, často přemýšlíme o tom, kde jsme k nim přišli. Na internetu či tržnici, nebo jsme je od někoho dostali darem? Pokud někomu dáte ponožku, které není tak úplně standardní, bude na vás myslet pokaždé, když si je nazuje.

7. Pro každého je tu nějaká ponožka

Ponožka je univerzální dárek. Northman se specializuje na sportovní ponožky. Máme tedy funkční ponožky pro lyžaře, turisty, běžecké ponožky, ponožku na kolo a další sportovní ponožky. Nicméně pokud sháníte ponožky společenské, nebo pro běžné nošení, také od nás neodejdete s prázdnou.

8. Ponožky dokonale zapadají do punčochy

I vánoční zvyky podléhají modernizaci a zahraničnímu vlivu. Takže u vánočního stromečku je často i v českých domácnostech vidět sada zavěšených punčoch, ve kterých jsou drobné dárky. Neříkáme, že byste měli kupovat pouze dárky, které se vejdou do punčochy, ale nemůžeme ignorovat, že ponožky jsou dokonalým doplňkem punčochy. Jsou snadno zabalitelné a do visící punčochy se určitě vejde aspoň jeden pár – nebo dva nebo tři.

9. Ponožky jsou nezapomenutelné

Pokaždé, když nosí ponožky, které jste jim dali, budou na vás myslet. Ponožky jsou opravdu dárek, který se dává pořád. Pokud si dáte záležet na výběru, jsou dostatečně originální. Je to sice osobní dárek, ale ne příliš, takže se hodí třeba i pro šéfa či kolegu, aniž by to mohlo znamenat překročení nějaké hranice.

10. Neexistuje nic jako mít příliš mnoho párů ponožek

Nikdy nemůžete mít příliš mnoho párů ponožek. Opravdu nikdy. Naše filozofie zní: Pokud je vaše zásuvka na ponožky plná, je čas začít s novou zásuvkou na ponožky.

Rozdejte v tomto svátečním období radost ze zábavných, sportovních nebo společenských ponožek a dopřejte svým přátelům a blízkým ponožku z nabídky Northman. Možná přijdete i na to, že ponožka je jako dárek vhodná ke každé příležitosti a ne jen na Vánoce.