⚠️ Výhodné sety 5+2 opět naskladněny

Ponožky do zásoby aneb naše zvýhodněné sety

Skoro každý zná tu situaci, kdy stojíte před skříní plnou oblečení a máte pocit, že nemáte, co na sebe. No tak s ponožkami je to většinou trochu jinak. Většinou víte, jaké potřebujete do práce, na kolo nebo na výlet, ale často nejsou k nalezení. Věčně je jich nedostatek. Ať už vám ponožky docházejí z jakéhokoliv důvodu, je dobré se zásobit. Proto jsme pro vás připravili Northmanovy výhodné sety, abyste v šuplíku vždy našli ty ponožky, které právě potřebujete.

Naše zvýhodněné sety ponožek

Zásoby ponožek na vaše sportovní výzvy i všední dny.

1493

 

ASPIN 3-PACK

Trojbalení našeho modelu Aspin, který je víc než cokoliv jiného druhou kůží. Tyto cyklistické ponožky jsou extrémně elastické a dokonale přilnou k vaší noze. Díky tomu se snižuje prostor pro nevyžádáné tření mezi nohou a ponožkou a vyhnete se tak vzniku puchýřů nebo oděrek. Rychleschnoucí polyamidová vlákna zase udrží vaše chodidla v suchu i při namáhavém výletě. Doporučujeme je nejen cyklistům, ale i dalším výkonnostním sportovcům. 

 

 

1511-2COMPRESS 21 2-PACK

Udržujte své svaly silné a zdravé za pomoci komprese. Podkolenky Compress High 21 podporují krevní oběh a napomáhají regenerací svalů. Kompresní návleky Compress 21 vycházejí z modelu Compress High 21 a v teplých dnech je můžete kombinovat s lehčí (kotníkovou nebo podkotníkovou) ponožkou. Řada Compress je anatomicky tvarovaná, takže vám bude pohodlně sedět na noze. Přidaný elastan zaručí, že se i po mnoha praních a nošení vrátí do původního tvaru a rozměru. Kompresní ponožky a návleky jsou důležitým vybavením pro každého vytrvalce. V balíčku najdete jeden pár návleků Compress 21 a jeden pár podkolenek Compress High 21.

 

1

 

1415

RIDER 3-PACK

Základní model pro každého cyklistu. Ponožky Rider jsou určeny pro každodenní cyklistiku ať už v terénu, nebo ve městě. Jsou odolné a díky bavlněným vláknům v oblasti chodidla také pohodlné. Elastan a stahovací pásek přes nárt zajistí, že vám ponožky budou na noze pěkně držet. Výhodné trojbalení vám zajistí komfort na celý víkend v sedle.

 

 

 

2HAMAR MERINO, HORTEN MERINO nebo TROJAN 5+2

Naše oblíbené modely městských ponožek z té nejkvalitnější merino vlny nyní pořídíte v balení na celý týden. Pokud jste v ponožkách od rána do večera, potřebujete takové, které udrží vaše chodidla zdravá a v pohodě. Merino vlna má termoregulační schopnost, je prodyšná a umí pohlcovat a transportovat pot, takže vás v zimě zahřeje a v létě ochladí. Ochrání vás také před bakteriemi nebo nepříjemným zápachem a je vhodná i pro alergiky.

Tyto modely dobře drží na noze, aniž by vás někde stahovaly. Elegantní ponožky se zdánlivě hodí do města, ale nezaleknou se ani turistických bot. Takže pokud vyrážíte na dovolenou, kde chcete kombinovat měststké radovánky s výlety do přírody jsou tyto balíčky přesně to pravé pro vás. Balíčky obsahují vždy celkem sedm párů za cenu pěti v mixu barev. Na výběr máte Hamar Merino - inspirovaný norskými vzory,  elegantní Horten Merino a zábavný Trojan.  

 

1499-3SVAROG 4+1

Zvýhodněný set našeho vrcholového modelu pro turistiku a outdoorové sporty.

Svarog jsou velmi pohodlné, středně vysoké turistické ponožky pro treky v náročnějším terénu a chladnějších podmínkách. Díky vysokému obsahu merino vlny dokáží termoregulovat vaše chodidla v závislosti na podmínkách a zátěži. Merino vlna společně s polyamidovými vlákny dokáže odvádět vlhkost a chrání vaše nohy před bakteriemi i nepříjemnými oděrkami. S tímto setem ponožek bude vaše cesta na vrchol zase o něco bezpečnější. 

 

2_1

1505FRODE 3-PACK

Náš Ultralehký model Frode je určený pro sportovní aktivity i pro běžné každodenní nošení v teplých letních dnech. Toužíte po chůzi jako v bavlnce? Tyto ponožky vám ji zajistí. Elastická podpora nártu a kotníku spolu s měkčením v celé oblasti chodidla vám zajistí komfort v práci i při sportu. Využijete je do běžeckých bot, na tenis nebo třeba do kolečkových bruslí. Prostě všude tam, kde potřebujete, aby vaše nohy dýchaly a zároveň byly chráněny od oděrek. Zvýhodněný balíček obsahuje tři páry těchto ponožek.

 

 

3BJORN a EVY 4+1

Model Evy a Bjorn jsou takovými menšími sourozenci modelu Frode. Ultralehké kotníkové (BJORN) a podkotníkové (EVY) ponožky jsou ideální pro každého, kdo chce v letních dnech ochránit svá chodidla v plátěných či jiných teniskách. Praktický balíček modelů EVY a BJORN 4+1 vám zajistí pohodlí na každý pracovní den. Díky větracím panelům v těle ponožek budou vaše nohy dýchat a vyhnete se nepříjemnému pocení.