⚠️ Výhodné sety 5+2 opět naskladněny

Léto s Northmanem

Ať už jsou vaše plány jakékoliv, kvalitně pletené ponožky Northman jsou natolik spolehlivým kusem v šatníku, že s nimi nesáhnete vedle při žádné příležitosti. Poctivé české ponožky vás totiž nezradí ani v Čechách, ani za hranicemi.

Tam a zase zpátky

Krátké výlety jsou v létě ideální. Případné horko se dá přežít a na závěr spláchnout vychlazeným nápojem. A to my máme rádi. Tradičními krátkými výlety jsou návštěvy hradů a zámků, ale můžete vyrazit třeba do hor nebo rovnou do Jeseníků, kde má Northman kořeny. Na aktivní dovolené se určitě nachodíte, a proto není radno podceňovat pohodlí nohou. To vám zajistí kvalitní ponožky ať už klasického nebo kotníkového střihu, ale především lehké, prodyšné a schopné odvádět vlhkost.

4_1  

Ponožky do outdooru

Na delší výlety už musíte počítat s většími nároky. Je optimální být vybaven kvalitním batohem a obuví – a pochopitelně ponožkami, které udrží vaše chodidla doslova v bavlnce. Kotníkové ponožky jsou v teple lákavé, ale nenechte se chytit do pasti. Při dlouhé túře nebo vícedenním trekkingu jsou turistické ponožky se standardní délkou nad kotníky nebo do půlky lýtek k nezaplacení – ochrání nejen vaše chodidla, ale také kotníky. Vyhnete se tak ošklivým škrábancům od keřů, štěrku nebo skal. Kvalitní ponožky také ztíží přístup např. klíšťatům. Špičkové materiály, jako je například prodyšná merino vlna, vám pomohou užít si krásnou přírodu v horách bez starostí s děravými nebo propocenými ponožkami.

Letní volnočasové ponožky

Léto je nejlepším obdobím pro pořádání venkovních společenských akcí. Kdy jindy naplánovat grilovačku na zahradě s přáteli, oslavu narozenin, nebo dokonce svatbu? Podobných příležitostí je víc než dost, ale ne všude můžete přijít bosí, pokud se nejedná zrovna o koupání v rybníku nebo na koupališti. K oblekovým kalhotám nebo k pohodlné lněné košili a plátěným kraťasům se ale typické sportovní ponožky nehodí. Elegantní volnočasové bavlněné ponožky zaujmou, ale v létě máte navíc prostor pro legraci, a proto si můžete obléct i stylové barevné ponožky.

1_1

Northman je značka zaměřená na precizně upletené české sportovní a volnočasové ponožky, podkolenky a návleky z kvalitních materiálů. Neztratíte se s nimi na hřišti, v horách,  ve městě, ani na svatbě kamarádů. Takže kam v létě s Northmanem? Kamkoliv vás nohy zanesou.